Oldaltérkép Kövess minket:

Beszámolók


» 2014 beszámoló

Az egészségvédelem közhasznú tevékenységben közreműködők önként vállalt feladataikat társadalmi munkában végezték, azért sem pénzbeni, sem természetbeni ellenszolgáltatásban nem részesültek.

Az alapítvány közhasznú tevékenysége során

0 e Ft vállalkozási bevétel,
0 e Ft vállalkozási kiadás,
645 e Ft közhasznú bevétel,
405 e Ft közhasznú kiadás került elszámolásra, amelyből fakadóan
240 e Ft vagyonnövekedés történt.

A szervezet a mérlegfordulónapon 326 e Ft eszközzel rendelkezett, melyből 326 e Ft pénzeszköz volt.
A kiadások összetétele és nagysága igen megfontolt, ésszerű az előző évhez hasonlóan törekedtünk a takarékosságra és a költségek minimalizálására.
A tevékenység az alapszabályban lefektetett céloknak megfelelően történt és eredményesnek értékelhető.

Események:
Országos Egészség Expó interaktív kiállítás Budapestre összpontosítva Józsefvárosban önkéntesek képzése történt. Ezt követően további felkészítő modell Expók voltak Terézváros, Józsefváros, Csepel-Erzsébet városrészekben. Szeptemberben egyszerre 10 helyszínen indultak egészség interaktív kiállítások: Margit Sziget - expó és családi nap, Rákoskeresztúr - utcai expó, Rákoskeresztúr - iskolai expó, Andrássy út - autómentes nap, expó, Fut a Csepel - expó a futóversenyen, Allé Pláza - expó, Köki Pláza - expó kettő alkalommal, Sugár Pláza - expó, Pólus Center - expó, Duna Pláza - expó. Az expókat életmódklubok követték Terézváros, Józsefváros, Zugló, Újbuda, Újpest és Kőbánya (itt Főzősuli) helyszíneken.

Az ország más településein is tartottunk expókat: 2014. novembertől kezdve Pécsen 3 helyszínen volt rendezvényünk (Pécsi Pláza, Árkád, Tudásközpont); Hévíz, Zalaegerszeg és Szolnok - (itt rendszeresen szervezünk expókat alsós tanulóknak).

Szombati egészségnapok előadói voltak az ország több településén: Dr. Nagy Vilmos, Dr. Hella Zoltán, Dr. Gáspár Róbert, Csarnai Mariann, Dr. Bozó Zsuzsa, Csengei Károly.

Túratábor helyszíne: 800 méteren fekvő Borzont (Erdélyben), a résztvevők száma 23 fő volt.

További tevékenységek:
- Boldog Élet életmód magazin folyóirat megjelentetése prevenciós szemlélettel.
- honlapok gondozása (túratábor.hu; boldogelet.hu; eletmoddalazegeszségert.hu)

Czakó László s.k.
a kuratórium elnöke


» Beszámolók
» 2013 beszámoló
» 2012 beszámoló
» 2011 beszámoló
» 2010 beszámoló
» 2009 beszámoló
» 2008 beszámoló
» 2007 beszámoló
KÉPGALÉRIA

PROGRAMOK

A Kapcsolat Expo egy új kezdeményezés. Célja, hogy a házasságra készülők és a házasságban élők megismerjék azokat a tényezőket, amelyek megkeseríthetik, vagy boldogabbá tehetik életüket.
Olvasd tovább

BEMUTATKOZÁS

A 2000-ben alapított Alapítvány egészségnevelési és életmód programok beindítása, szervezése, lebonyolítása során a testi és lelki egészség védelmével, megőrzésével kapcsolatos...
Olvasd tovább
ADÓJA 1%-A
Ha Ön is szeretne részese lenni munkánknak, kérjük, támogassa az Életmóddal az Egészségért Alapítványt adója 1%-a felajánlásával!

Adószámunk:
18561971-1-13

Rendelkező nyilatkozat letöltése