Oldaltérkép Kövess minket:

Hírek


» EGÉSZSÉG EXPO TÖBB VÁLTOZATBAN (2014.02.26)
Az alapítvány szolnoki önkéntesei évek óta tartanak gyermekek számára egészség-expókat a város iskoláiban, 2013 novemberében pedig a lakosság szélesebb körét szólították meg az egészség üzenetével. A megyeszékhely mellett más városokban is lehetőség nyílt expók tartására. A martfűi expón a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szervének egészségnevelője, Bordásné Ignácz Ildikó felfigyelt a 16 paneles expo látványára, és meghívta az Életmóddal az Egészségért Alapítványt az intézményükben éppen zajló "Egészséges életmód - egészséges munkahely" munkahelyi egészségfejlesztési programon való részvételre.
 
Az alapítvány az ország különböző részéből felkért önkénteseivel tett eleget a meghívásnak, és a szolnoki NSZSZ (korábban KÖJÁL, majd ÁNTSZ) által a Kormányhivatal valamennyi dolgozója felé meghirdetett munkahelyi egészségfejlesztési programon 2013. november 25-29-e között részt vett. Az ötnapos „Életmóddal az egészségért” interaktív kiállítás résztvevőit Dr. Sinkó-Káli Róbert megyei tisztifőorvos köszöntötte, majd Dr. Kállai Mária megyei kormánymegbízott nyitotta meg az EGÉSZSÉG EXPO-t. Dr. Gáspár Róbert egyetemi docens „Életmóddal az Egészségért az életmódkutatások hátterén” címmel tartott bevezető előadása után az alapítvány egészségnevelői nyolc állomáson mérésekkel, kérdőív kitöltésével és tanácsadással motiválták a látogatókat az egészségtudatos magatartás kialakítására. Csütörtökön a helyi önkénteseink állták a kormányhivatali nyitott napon a főleg diákokból álló rohamát, a hét többi napján Czakó László a tizenhat panel bemutatása során „tárlatvezetéssel” népszerűsítette az életmódbetegségek megelőzéséhez vezető alapelveket, aminek része volt egy rövid teszt kitöltése is. A résztvevők felismerhették a biológiai és a valóságos életkor közti különbséget, amely életmódban megnyilvánuló egészséges szokások számától függ.


» Egészség Expó a Pécs Plázában (2014.11.26)
» Egészség Expó Budapesten, az autómentes napon (2014.09.26)
» Egészség Expó a Margitszigeten (2014.09.26)
» Egészség Expó Budapesten, bevásárlóközpontokban (2014.09.26)
» PROGRAMOK VISSZHANGJA (2014.02.26)
» TÚRA ÉS ÉLETMÓDTÁBOR ERDÉLYBEN (2014.02.26)
» Interaktív kiállítás nyílt Szolnokon, egy hétig várják az érdeklődőket (2014.02.26)
» Életmóddal az egészségért - NTSZ + VIDEO (2012.09.09)
KÉPGALÉRIA

PROGRAMOK

A Kapcsolat Expo egy új kezdeményezés. Célja, hogy a házasságra készülők és a házasságban élők megismerjék azokat a tényezőket, amelyek megkeseríthetik, vagy boldogabbá tehetik életüket.
Olvasd tovább

BEMUTATKOZÁS

A 2000-ben alapított Alapítvány egészségnevelési és életmód programok beindítása, szervezése, lebonyolítása során a testi és lelki egészség védelmével, megőrzésével kapcsolatos...
Olvasd tovább
ADÓJA 1%-A
Ha Ön is szeretne részese lenni munkánknak, kérjük, támogassa az Életmóddal az Egészségért Alapítványt adója 1%-a felajánlásával!

Adószámunk:
18561971-1-13

Rendelkező nyilatkozat letöltése