Oldaltérkép Kövess minket:

Hírek


» Egészség Expó Budapesten, az autómentes napon (2014.09.26)

Az Életmóddal az Egészségért Alapítvány terézvárosi önkéntesei „az utcára vonultak”, hogy csatlakozzanak a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium legnagyobb országos kampánya, az Európai Mobilitási Hét fináléjához. A szeptember 21-i Autómentes Napon, az Andrássy úton, az NFM két sátrában került megrendezésre a nyolc állomásból álló Egészség Expo. Tekintettel arra, hogy az Alapítvány betegségmegelőző, egészséges életmódot népszerősítő és környezettudatos magatartást ösztönző, figyelemfelhívó és tanácsadási munkája kiválóan illeszkedett a Minisztérium kampányának célkitűzéseihez, szívesen fogadta programjai sorába az Expot is, melynek eredményességéhez minden támogatást megadott. Így lehetőség nyílt arra is, hogy az alapítvány titkára dr. Ősz-Farkas Ernő, a rendezvény színpadán készített riport keretében, a szélesebb nyilvánosság előtt is bemutassa az alapítvány tevékenységét, főbb célkitűzéseit, a helyszínen végzett munkát, valamint mindezek kapcsán az életmódváltás jelentőségét.

Az érdeklődők hadából több százan igénybe vették az egészségi állapotfelmérő és tanácsadási szolgáltatásokat. Az egyes állomások előtti sorban állás azt mutatta, hogy az embereket érdekli az egészségük és ennek megtartásáért, a betegségek megelőzéséért tenni is akarnak. Az alapítvány vezetői és munkatársai megerősítést kaptak arról, hogy jó úton járnak, ezt érdemes folytatni.

A másik helyszín szeptember 20-án Rákoskeresztúr volt.


» Egészség Expó a Pécs Plázában (2014.11.26)
» Egészség Expó a Margitszigeten (2014.09.26)
» Egészség Expó Budapesten, bevásárlóközpontokban (2014.09.26)
» PROGRAMOK VISSZHANGJA (2014.02.26)
» EGÉSZSÉG EXPO TÖBB VÁLTOZATBAN (2014.02.26)
» TÚRA ÉS ÉLETMÓDTÁBOR ERDÉLYBEN (2014.02.26)
» Interaktív kiállítás nyílt Szolnokon, egy hétig várják az érdeklődőket (2014.02.26)
» Életmóddal az egészségért - NTSZ + VIDEO (2012.09.09)
KÉPGALÉRIA

PROGRAMOK

A Kapcsolat Expo egy új kezdeményezés. Célja, hogy a házasságra készülők és a házasságban élők megismerjék azokat a tényezőket, amelyek megkeseríthetik, vagy boldogabbá tehetik életüket.
Olvasd tovább

BEMUTATKOZÁS

A 2000-ben alapított Alapítvány egészségnevelési és életmód programok beindítása, szervezése, lebonyolítása során a testi és lelki egészség védelmével, megőrzésével kapcsolatos...
Olvasd tovább
ADÓJA 1%-A
Ha Ön is szeretne részese lenni munkánknak, kérjük, támogassa az Életmóddal az Egészségért Alapítványt adója 1%-a felajánlásával!

Adószámunk:
18561971-1-13

Rendelkező nyilatkozat letöltése