Oldaltérkép Kövess minket:

Programok: Győzelem a stressz felett


Mark A. Finley és Christopher Blake: "Győzelem a stressz felett" - Oktatói kézikönyv és munkafüzet magyar változata

A "Győzelem a stressz felett" szeminárium célja segítséget nyújtani a résztvevőknek a mindennapi stresszhelyzetek hatékonyabb kezelésében. A szemináriumi anyag, színes történetek, példák mellett, számos gyakorlati útmutatással, tanáccsal szolgál. Általa valóban könnyebben fogjuk uralni a stresszt az életünkben. A tanfolyam segít megérteni, hogy az életben milyen magatartásformák és események idéznek elő stresszt. Ha már megismerjük a szorongást előidéző okokat, sikeresebben fogunk küzdeni ellene. Olyan gyakorlati stratégiákról szól a program , amelyek a stressz kezelésében igazi megoldást nyújtanak. A szeminárium a stressz témakörét fizikai, értelmi, szociális és lelki szinten vizsgálja meg.

Az előadást vetített képek teszik igazán szemléletessé. A Hetednapi Adventista Egyház Egészségügyi Szolgálatok Osztálya a kiadványt kettős céllal bocsátja útjára: egyrészt azt kívánjuk, legyen az egészségmegőrzés, az egészségnevelés hasznos eszköze; ugyanakkor szeretnénk, hogy segítse az evangélium terjedését, mint kapcsolatépítő szeminárium.

Az Oktatói kézkönyv és munkafüzet öt részből tevődik össze. A fejezetek címei:

           1. A stressz csak az élőket sújtja
           2. Lesz még valaha is normális az életem?
           3. Azt meghallani, amit az emberek valójában mondanak
           4. Az Ön munkája lélekölő, vagy beteljesedést nyújtó?
           5. Azzá válsz, amit hiszel!

Az Oktatói kézikönyv és munkafüzet megvásárolható az ESZO-nál.

Letölthető EXPÓ anyagok

KÉPGALÉRIA

PROGRAMOK

A Kapcsolat Expo egy új kezdeményezés. Célja, hogy a házasságra készülők és a házasságban élők megismerjék azokat a tényezőket, amelyek megkeseríthetik, vagy boldogabbá tehetik életüket.
Olvasd tovább

BEMUTATKOZÁS

A 2000-ben alapított Alapítvány egészségnevelési és életmód programok beindítása, szervezése, lebonyolítása során a testi és lelki egészség védelmével, megőrzésével kapcsolatos...
Olvasd tovább
ADÓJA 1%-A
Ha Ön is szeretne részese lenni munkánknak, kérjük, támogassa az Életmóddal az Egészségért Alapítványt adója 1%-a felajánlásával!

Adószámunk:
18561971-1-13

Rendelkező nyilatkozat letöltése