Oldaltérkép Kövess minket:

2005. évi tevékenységek


Egészségnevelők országos konferenciája: helyszín: Szolnok
Szakemberek részvételével kiértékelésre került az életmód klub hálózatának megalakítása, mely jelenleg 30 helyen működik az országban. A klubok megalakulása - egészségügy előadások után társadalmi igény alapján szerveződtek. Segítve a lakosságot, hogy a megszerzett tudást tovább növelhesse, és azt a gyakorlatban is használhatóvá tegye.
A klubok kiemelt figyelmet fordítanak az egészséges élelmiszerek felhasználásának jelentőségére, az élelmiszerek kémiai kockázatának csökkentésére. Az egészséges ivóvíz, gyógyvíz használatának jelentőségét a hulladék kezelésének ökológiai szerepét előtérbe helyezve.
 
Egészség Hétvégék a lakosság számára mely konkrét egészségügy szűrési és prevenciós segítséget nyújtottak a résztvevőknek. Helyszínek: Isaszeg, Pécel, Budapest, Miskolc, Gyöngyös, Salgótarján, Balatonlelle.
Népbetegségek korai felismerése, hozzájárult az aktív munkaerő egészségi állapotához, így befolyásolják a munkában való kiesések számának alakulását (magas vérnyomás, szív és érrendszeri, mozgásszervi betegségek, depresszió, allergia).
A fiatalokat veszélyeztető szenvedély betegségek ellen (drog, alkohol, dohányzás, szexualitás és temperamentumok), helyes életmódra való neveléssel a fenntartható fejlődéshez járul hozzá.
 
Egészség Expo: Prevenciós előadás sorozatok konkrét egészségügyi szűréssel.
Helyszínek: Baja, Budapest, Szerencs
Egymásra épülő egészségügy előadás sorozat. A település civil és önkormányzati szerveinek partnerségével megvalósult programok.
A programok hozzájárultak az alap ellátás fejlesztéséhez, az egyén látókörének kiszélesítéséhez valamint a társadalmi esély különbségek csökkentéséhez.
A lakosságon belül a beteg emberek eü információs pozíciója javult.
KÉPGALÉRIA

PROGRAMOK

A Kapcsolat Expo egy új kezdeményezés. Célja, hogy a házasságra készülők és a házasságban élők megismerjék azokat a tényezőket, amelyek megkeseríthetik, vagy boldogabbá tehetik életüket.
Olvasd tovább

BEMUTATKOZÁS

A 2000-ben alapított Alapítvány egészségnevelési és életmód programok beindítása, szervezése, lebonyolítása során a testi és lelki egészség védelmével, megőrzésével kapcsolatos...
Olvasd tovább
ADÓJA 1%-A
Ha Ön is szeretne részese lenni munkánknak, kérjük, támogassa az Életmóddal az Egészségért Alapítványt adója 1%-a felajánlásával!

Adószámunk:
18561971-1-13

Rendelkező nyilatkozat letöltése