Oldaltérkép Kövess minket:

2007. évi tevékenységek


Egészséghétvégék helyszínei voltak: Veszprém, Hajdúböszörmény, Bp. Pesterzsébet, Baja, Gödöllő/Isaszeg, Debrecen, Kondoros, Gyömrő, Szeged, Zalaegerszeg, Nyíregyháza, Tatabánya, Érd, Debrecen–Józsa, Gáborján, Gödöllő, Csongrád, Fehérgyarmat, Pécs, Gyöngyös, Balatonfüred, Bucsa, Győr, Lovasberény, Hévíz és Erdély. Ezt a felvilágosító munkát a benne részt vevő tíz önkéntes önzetlen munkája tette lehetővé.
Az év során négy alkalommal összpontosítottuk erőinket széles néprétegek szolgálatában az alábbi helyszíneken:
„IGEN” (Ige és Egészség) Napok – 2007.: Zalaegerszeg, Nyíregyháza helyszínekkel Egészségügyi Konferencia: A rendezvény keretén belül egészség expo a városoknak; helyi munkatársak képzése, fórum, segélykoncert. Az előadások témakörei: a táplálkozás, víz, napfény, levegő, pihenés, mozgás, mértékletesség, bizalom, valamint a világ három legtovább élő népcsoportjának titka.
 
A Gödöllőn tartott több napos képzés központi témái: Pornográfia - internetes függőség, áldozatok segítése; Egészségügyi üzenet és evangelizáció; Segítség a függőségben - válasz Krisztusban; Néma téma - erőszak a családban.
 
Erdély – gyógyturizmus, a természetben található, gyógyulást szolgáló elemekkel való ismerkedés egy héten át buszos kiránduláson. Szolgáltatásainkkal, prevenciós előadásainkon a lakosság számára igyekeztünk tudatosítani, hogy a lelki, fizikai és szociális egészség egyaránt fontos, ezért az egyén saját maga is legyen képes tenni.

KÉPGALÉRIA

PROGRAMOK

A Kapcsolat Expo egy új kezdeményezés. Célja, hogy a házasságra készülők és a házasságban élők megismerjék azokat a tényezőket, amelyek megkeseríthetik, vagy boldogabbá tehetik életüket.
Olvasd tovább

BEMUTATKOZÁS

A 2000-ben alapított Alapítvány egészségnevelési és életmód programok beindítása, szervezése, lebonyolítása során a testi és lelki egészség védelmével, megőrzésével kapcsolatos...
Olvasd tovább
ADÓJA 1%-A
Ha Ön is szeretne részese lenni munkánknak, kérjük, támogassa az Életmóddal az Egészségért Alapítványt adója 1%-a felajánlásával!

Adószámunk:
18561971-1-13

Rendelkező nyilatkozat letöltése