Oldaltérkép Kövess minket:

2008. évi tevékenységek


A hagyományos egészségnevelés mellett két fontos irányban szerveztünk új programokat. Az egyiket a tanintézményekben történő egészséges életmódra nevelés (fejlesztő felkészítés, foglalkoztatások), Pécelen általános iskolában (gyermekexpó), Martfűn középiskolában (dohányzás-leszoktató). Fontos pótolni a család egészségtudatos szemléletében mutatkozó hiányosságokat, ami által a felnövő nemzedék esélyei jobbak lehetnek a betegségek megelőzésében.
 
A másik program 2008. június 22-29. között, a wellness kínálta szolgáltatásokkal enyhített a hétköznapok okozta feszültségen. A Kékestetői Klíma Hotelben 30 főnek terveztünk kedvezményes üdülési lehetőséget. Az esélyegyenlőség elvének gyakorlása érdekében a szociálisan hátrányos helyzetű rétegeket kívánjuk támogatni. A civil szervezet erősödő feladatvállalása egészségügyi közszolgáltatás területén növeli az egészségügy szolgáltatások rugalmasságát és hatékonyságát.
 
Egészséghétvégék témakörei voltak: Nők egészsége, Intim torna, Emlékezetzavarok, Szorongás, Depreszió lefegyverezése, A stressz az okosok betegsége?, Életmód váltás mentálhigiénés oldala, Életmódklubok alapítása és szervezése, közösségépítés, Szexualitás és temperamentumok, Humor és egészség, Miért iszom?, Lélegezz szabadon! Helyszínek: Hajdúszoboszló, Budapest-Rákoscsaba, Budapest-Buda, Hévíz, Szolnok, Orosháza, Érd, Berettyóújfalu, Debrecen-Józsa, Hódmezővásárhely, Balatonfüred, Zalaegerszeg, Székesfehérvár, Gyula, Várpalota, Miskolc, Gyöngyös, Békéscsaba, Vác, Dorog, Eger, Isaszeg, Hajdúböszörmény, Nyírpazony, Izsófalva, Fehérgyarmat, Szeged, Dombóvár. Az előadások nyitottak voltak minden társadalmi réteg számára, egyének számára lehetőség volt további telefonos konzultációkra, újabb életmód klubok létre hozására.

KÉPGALÉRIA

PROGRAMOK

A Kapcsolat Expo egy új kezdeményezés. Célja, hogy a házasságra készülők és a házasságban élők megismerjék azokat a tényezőket, amelyek megkeseríthetik, vagy boldogabbá tehetik életüket.
Olvasd tovább

BEMUTATKOZÁS

A 2000-ben alapított Alapítvány egészségnevelési és életmód programok beindítása, szervezése, lebonyolítása során a testi és lelki egészség védelmével, megőrzésével kapcsolatos...
Olvasd tovább
ADÓJA 1%-A
Ha Ön is szeretne részese lenni munkánknak, kérjük, támogassa az Életmóddal az Egészségért Alapítványt adója 1%-a felajánlásával!

Adószámunk:
18561971-1-13

Rendelkező nyilatkozat letöltése